dilluns, 26 de març del 2018

Crónica 4a. Ronda Finales Campionat d'Edats

Crònica 4a ronda.
Aquesta ronda no ha estat gaire afortunada.
El Ferran ha tornat a perdre, i per 4a vegada ha tornat a jugar ràpid. Li ha jugat una espanyola amb una variant (la del canvi) desconeguda per ell, i ha perdut un peó a l'obertura i ha quedat malament. 
Té dos problemes a resoldre:
1r problema: encara no ha arribat a jugar més de 10 minuts de rellotge i
2n problema: no entén que el 1r problema és un problema.
Aviam si a la tarda, a la ronda 5a, va la vençuda.

L'Esther no ha sortit bé tampoc de l'obertura. Ha quedat amb una posició molt oberta, i el rival ha anat posant bé les seves peces, i poc a poc escombrant les de l'Esther. Ha perdut amb un mat fruit d'una bonica combinació de cavall, alfil, torre o peó.

L'Oriol tampoc ha sortit bé de l'obertura; no ha quedat malament, però molt tancat. I amb la necessitat d'obrir-se han vingut els problemes. Ha errat en la resposta a una combinació de la rival i ha quedat en inferioritat. Poc després ha seguit perdent material, i ha acabat rendint-se.

L'Hugo tampoc ha tingut el matí. La partida l'ha començada bé, i ha buscat les seves combinacions. Però aquest cop no ha encertat el pla adequat, i ha quedat en desavantatge. I després s'ha equivocat i ha perdut. Llàstima, perquè moralment necessitava una victòria per jugar tranquil i demostrar tot el que sap.

I finalment el David, novament el darrer en acabar. Està jugant molt bé i avui ha fet una bona partida contra una rival que no li ha posat les coses fàcils. Ha arribat a un final de torre i dos peons contra torre, però no ha sabut jugar-lo bé i ha acabat cedint les taules. Era un final complicat i la rival l'ha jugat molt bé. Mig punt de gran valor.

Aviam si a la tarda millorem.
Albert Puig

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera