dilluns, 26 de març del 2018

3a. Ronda Finals Campionat d'Edats de Catalunya

3a ronda campionat edats
Arribem a la tercera partida i comencen a arribar les victòries.
Comencem pel Ferran. Desprès del desastre del matí, desprès de concienciar-lo perquè pensi les jugades, desprès d'insistir en que aprengui asserenar-se, va el tio i guanya en 10 jugades! 
I toca felicitar-lo i envainar-me-la.... ha ha ha... 
El Ferran ha aprofitat la passivitat del rival a l'obertura i li ha pres una torre neta, amb l'amenaça de guanyar una 2a peça i destrossar l'enroc. Molt fàcil, però ja obté el primer punt. Enhorabona.

L'Oriol, en canvi, no ha quedat bé en l'obertura, i ho ha anat arrossegant. S'ha refet del mal de panxa però no ha estat afortunat. Li han caigut 2 peons i poc a poc ha anat perdent. Llàstima, perquè els resultats no mostren el bon nivell de joc que està desenvolupant.

L'Esther ha jugat molt bé. Ha tingut la partida igualada tota l'estona fins arribar a un final de torre i peons, i ha jugat molt millor que el rival. Aconsegueix el seu primer punt merescudament. Bravo...

L'Hugo ha jugat molt bé; ha dominat al seu rival tota la partida; però llastimosament ha perdut per deixar-se la dama quan estava a punt de guanyar. Quina pena...

I per últim el David, que ha estat sensacional. Aviat li ha pres la iniciativa i ha pensat detingudament les jugades. I ha aprofitat el moment oportú per trencar la partida i fer valer el poder de les seves peces. Grandiosa partida del David, que es posa amb 1,5 punts. Avui ha estat l'últim en acabar.

I finalment vull comentar uns detalls que per mi són rellevants. 
La millor jugada del dia l'ha feta el David, i no ha estat en el seu tauler: 
la seva millor jugada ha estat aixecar-se de la cadira i anar a consolar l'Hugo quan s'ha deixat la dama, amb una palmadeta a l'espatlla mentre li deia: "lo siento, tío". 
Aquest detall val més que tots els punts d'elo que pugui arreplegar.

Com les felicitacions amb els rivals de les fases prèvies dels clubs del baix llobregat.
Com l'ovació de gala que s'ha endut l'Esther quan l'he acompanyada fins a la taula on els pares havien muntat el camp base, i que l'ha emocionat.

O com estaven tots darrera el vidre, nerviosos esperant a que acabés la partida del David. 
L'Oriol estava tant nerviós que s'ha saltat les tanques per anar a felicitar-lo.
Els nostres petits són molt grans!

PD:Apendix final: torneig ràpides.
Els tres mosqueters adults hem pres part en el torneig, mentre els nens, mares, germans/germanes tractaven de fer un puzzle més complicat que un problema de dificultat alta de La Vanguardia.










El torneig ha acabat a les 01:15 de la matinada, entre altres coses perquè allà no hi havia un Francisco Solera assenyat i eficient per controlar , ha ha ha...

El nostre objectiu era no quedar els tres darrers de la cua, i ho hem aconseguit. En Rafa ha tret 4,5 de 8 punts possibles, fent un gran torneig, l'Albert ha acabat amb 3 punts i el Francisco amb 2 punts. Ah, i tots hem acabat cansats. Reiterem: Solera, ets el putu amo!!

Albert Puig
 

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera