divendres, 5 d’agost del 2011

Saludos Antony Aiza "president Federaciò d'Escacs Catalana"





SALUTACIÓ

És per a mi una enorme satisfacció adreçar-me als clubs i escaquistes amb motiu de la celebració de la XXXIV FESTA CATALANA DELS ESCACS.

La Festa Catalana dels Escacs és un dels esdeveniments més importants del calendari de la Federació que inclou, no només el Campionat de Catalunya de partides llampec, sinó el que és més important, el repartiment de guardons de tota la temporada esportiva on es troben els clubs, jugadors i familiars que hi prenen part.

Enguany el Club Escacs Cornellà s’encarrega de l’organització de la Festa Catalana dels Escacs, juntament amb la Federació i amb suport i patrocini de l’Ajuntament de Cornellà. És la primera vegada que aquest històric club té l’oportunitat d’acollir aquest esdeveniment esportiu i social de primera magnitud.

La ciutat de Cornellà es convertirà, durant la Festa dels Escacs, el dia 2 d’octubre de 2011, en el centre neuràlgic dels escacs catalans.

També vull encoratjar els clubs, escaquistes i afeccionats als escacs a participar en aquesta Festa, on cada any es trobarà amb un ambient esportiu i de germanor on participen els amics, companys i rivals de la temporada esportiva.

Em complau agrair i felicitar l’esforç i la dedicació del Club Escacs Cornellà i del seu Ajuntament, que en un moment molt difícil de crisi econòmica ha col·laborat en mantenir aquest esdeveniment esportiu i lúdic de primera magnitud.



Antoni Ayza CasamitjanaPresident de la Federació Catalana d’Escacs

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera